Witte papieren pompons zijn een simpele maar effectieve manier om bijvoorbeeld uw trouwlocatie
om te toveren.
Hang de witte pompons aan het plafond van uw receptie locatie, tent of buitenplaats.
Hang ze individueel of in clusters van verschillende grootten aan verschillende lengten lint.
Papieren pompons zien er geweldig uit aan bijvoorbeeld de uiteinden van de kerkbanken, of
bevestigd aan de rugleuningen van de stoelen van de gasten.
Witte papieren pompons zijn een geweldige en simpele manier om uw trouwlocatie te verfraaien.
Onze papieren pompons zijn verkrijgbaar in een variëteit aan kleuren en maten.
Wij raden u aan om een mix van verschillende grootten en kleuren te variëren voor het beste
resultaat.

 

POMPONS MINT

Onze mintgroene pompons zijn een simpele maar effectieve manier om om iedere locatie om te toveren. Lichtgewicht en mooi, deze mint groene papieren pompons zijn een goedkope en gemakkelijke manier op bijvoorbeeld uw trouwlocatie te versieren. Verfraai uw feestzaal door deze prachtige versiering aan het plafonds te hangen in clusters van verschillend grootten pompons. Zeer gemakkelijk om in elkaar te zetten. U kunt de pompons bijvoorbeeld ook in de raamkozijnen hangen als versiering bij grotere zalen. Onze papieren pompons zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, wij raden een mix aan van verschillende maten om mee te variëren voor het beste effect. Het is aan u of u aan één kleur vasthoudt of hiermee gaat variëren.

 

POMPONS LILA

lila pompons zijn een simpele maar effectieve manier om om iedere locatie om te toveren. Lichtgewicht en mooi, deze papieren lila pompons zijn een goedkope en gemakkelijke manier op bijvoorbeeld uw trouwlocatie te versieren.

Lila pompons zijn zeer gemakkelijk om in elkaar te zetten. Verfraai uw feestzaal door deze prachtige versiering aan het plafonds te hangen in clusters van verschillend grootten pompons. U kunt de pompons bijvoorbeeld ook in de raamkozijnen hangen als versiering bij grotere zalen. Papieren pompons zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, wij raden een mix aan van verschillende maten om mee te variëren voor het beste effect. Het is aan u of u aan één kleur vasthoudt of hiermee gaat variëren.