Steeds meer mensen raken bekend met het concept van Primark. Dat is niet verwonderlijk, want deze winkelketen wordt alsmaar populairder.

Voordelen

Wat zijn nu precies de voordelen? Ze zijn op de eerste plaats onderscheidend. Dat moet ook wel, want het is kommer en kwel in de detailhandel op dit moment. Dan is het dus ontzettend knap dat een winkel zoals Primark in deze tijd kan groeien. Ze zijn onderscheidend omdat ze voor weinig geld kleding aanbieden. Daarnaast is er een ruime keuze aan kleding voor zowel heren, dames als kinderen. Bij goedkope kleding denk je misschien niet direct aan kwaliteit, maar deze Ierse modeketen biedt wel degelijk kwaliteit aan voor weinig geld. Daardoor zijn ze ook onderscheidend.

Website van Primark

Primark heeft geen eigen webshop, maar het is wel mogelijk om hier te kijken naar nieuwe artikelen. Veel mensen kijken daarom ook op bijvoorbeeld Primark webshop online. Zo kun je precies zien welke leuke artikelen ze dit keer nieuw hebben. Als je een fervent bezoeker van de winkel bent, dan is het zeker leuk om de website in de gaten te houden. Zo weet je precies welke nieuwe artikelen er te koop zijn en ga je ook met een doel naar de winkel. Als je zonder echt doel naar de winkel gaat, dan heb je kans dat je vee impulsieve aankopen doet. Kleding die je eigenlijk niet nodig hebt.

Primark vestigingen in Nederland

De winkels zijn gelegen op locaties waar relatief veel mensen komen. En ieder filiaal van Primark ziet er gelikt uit. Bij winkels waar ze goedkope artikelen aanbieden heb je soms het gevoel dat de inrichting ook goedkoop is, maar dat is bij Primark niet het geval. Het ziet er perfect uit en dat is ook de reden waarom de winkel zo populair is.

Ook fan van de Primark? Bekijk is deze leuke shoplog!