Organisatie
Akno maakt onderdeel uit van een vertrouwelijk bedrijf. Akno biedt verscheidene (internet)diensten aan in de financiële markt. Akno richt zich in het bijzonder op hypotheken en verzekeringen, die u kan vinden op verschillende websites, waaronder deze.

U staat centraal bij Akno Verzekeringen

Het doel van Akno is om particulieren en bedrijven te voorzien van de beste oplossingen tegen de laagst mogelijke lasten. Hierbij wordt er op realistische wijze gekeken naar wat u nodig heeft en wat u ervoor wenst te betalen. Om die reden brengen wij de kosten die wij voor onze dienstverlening rekenen duidelijk in beeld. U kunt daarbij, indien mogelijk, zelf kiezen hoe u ons wenst te betalen. Via provisie via de financiële instelling of via een vergoeding die u aan ons betaalt. Dan is het wel zo duidelijk voor u. Door u op een transparante manier te geven waar u om vraagt, hopen wij dat u voor lange tijd kunt genieten van de voordelen.

Oog voor budget
Het aanbod in financiële producten is zeer groot. De prijzen voor een verzekering kunnen erg verschillen per verzekeraar. Akno filtert de duurste verzekeringen eruit en plaatst alleen aanbiedingen van verzekeringsmaatschappijen die, in onze ogen, ook echt de moeite en uw geld waard zijn. Want als we eerlijk zijn, zit niemand te wachten op dure, overdreven uitgebreide verzekeringen. Uiteraard geldt dit ook voor de hypotheken. En wat blijkt: goede voorwaarden gaan vaak wél samen met lage maandlasten.

Onafhankelijkheid van Akno

Akno tracht op objectieve wijze naar het aanbod van verzekeringsmaatschappijen en banken te kijken. Als kritische klant bent u immers ook voorzichtig in uw keuze. U wilt immers niet voor jaren aan iets vastzitten waarvan achteraf blijkt dat u er te veel voor betaald heeft of waarbij u achteraf niet krijgt wat het u op had moeten leveren. Doordat wij voortdurend en kritisch het aanbod van de banken en verzekeraars voor u selecteren, nemen wij u al veel uitzoekwerk uit handen.

Deskundig advies
Akno beschikt over zeer ervaren adviseurs. Mocht u meer informatie willen hebben over een specifiek financieel product uit ons aanbod, of een oplossing voor uw probleem dan staan zij voor u klaar om u te adviseren. Een persoonlijk advies op maat is tegenwoordig goud waard!

Zekerheid
Door onze zorgvuldige aanpak en financiële expertise durven wij te stellen dat wij alleen de beste aanbiedingen uit de financiële wereld aan u presenteren. Op basis van een eerlijk en persoonlijk advies kunt u dan een keuze maken.

Zo werkt Akno, want u verdient wat ons betreft zekerheid en een gerust gevoel.