Wil je een paar overtollige kilo’s kwijtraken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je al tientallen diëten geprobeerd, maar lukt het maar niet om jouw ideale gewicht te behouden? Misschien is het dan tijd voor een andere aanpak, waarbij je bestaande diëten links laat liggen en aan de slag gaat met een nieuwe methode om gewicht te verliezen. Ben je benieuwd welke methode dit is? Lees dan snel verder.

De meeste bestaande diëten staan in het teken van het laten staan van eten. Zo mag je niet zo veel eten als je voorheen deed en als je wel eet, mag je alleen maar voedingsmiddelen eten met weinig suikers en weinig calorieën. Echter, om echt af te vallen is het helemaal niet nodig om eten te laten staan en steeds een hongergevoel te hebben. Je kan jouw ongezonde voedingsmiddelen namelijk ook eenvoudig vervangen met gezonde voedingsmiddelen, zoals de goji bes. Goji bessen zijn zeer voedzame bessen uit Azië, waar deze bessen al enkele honderden jaren worden gegeten. Goji bessen hebben een zeer goede invloed op het menselijk lichaam. Dit komt omdat goji bessen niet alleen antioxidanten bevatten, maar ook koper, nikkel, chroom, magnesium, ijzer, natrium, calcium, aminozuren, vitamine A, vitamine B1, vitamine B2, activatoren, sporenelementen, ezymen en essentiële vetzuren. Het is dan ook niet voor niets dat de goji bes onder de algemeen bekende superfoods valt.

gezonde goji bessen in schaaltjeZo kan de goji bes de perfecte oplossing zijn voor een gebalanceerd dieet, waarbij je deze bes combineert met enkele andere gezonde voedingsmiddelen. Zo kun je de dag beginnen met een smoothie van goji bessen en andere fruitsoorten, yoghurt met goji bessen of een handje goji bessen zonder hier iets aan toe te voegen. Naast een handje goji bessen per dag, eet je enkele andere gezonde voedingsmiddelen. Dit kan al voldoende zijn om snel enkele kilo’s af te vallen, zonder dat je hier veel eten voor moet laten staan of steeds honger moet hebben. Benieuwd naar de vele voordelen van de goji bes en verschillende manieren om de goji bes te eten?  Kijk dan snel eens verder op internet naar bekende informatie websites over superfoods en goji bessen.