Het is een mooi, vlijmscherp mes, het Shavette scheermes. Het ziet eruit als een klapmes. Het grote voordeel van deze messen is dat je werkt met wegwerpmesjes. Zodra het mesje bot wordt, kun je het makkelijk vervangen. Zo kun je altijd scheren met een scherp mes. Dit is een groot voordeel om een Shavette scheermes gebruiken.

Voordelen van een shavette open scheermes

Het Shavette scheermes heeft verschillende voordelen. De belangrijkste is dat je makkelijk de mesjes kunt vervangen, zodat je altijd een scherp mes hebt. Het mes is met recht een precisie instrument, je kunt er erg nauwkeurig mee scheren. Met dit mes kun je nog gladder scheren dan met de meeste messen. Ook kun je dit mes goed gebruiken voor het bijwerken van contouren. Een ander voordeel is dat je met dit scheermes erg dicht op de huid scheert. Daardoor verwijder je ook direct de dode cellen op je huid. Daarnaast ziet het scheren met dit mes er gewoon heel cool uit, je lijkt net een echte barbier.

Shavette openscheermes.nl

Scheren met het Shavette scheermes

Scheren met het Shavette scheermes is een heel andere ervaring dan scheren met de meeste andere messen. Je kunt een mesje ongeveer vijf scheerbeurten gebruiken, daarna kun je het beter vervangen voor een optimaal resultaat. De mesjes die worden meegeleverd zijn dubbel, je moet ze eerst doormidden breken voor je ze in het scheermes kunt plaatsen. Dit breken kun je het beste in de verpakking doen, want de mesjes zijn uiteraard vlijmscherp. Wanneer je voor het eerst gebruik maakt van het Shavette scheermes, moet je dit heel voorzichtig doen. Het is verstandig om eerst te beginnen met de bakkebaarden en wangen. Je moet goed met de baardgroei mee scheren. Je moet een lichte druk op het mes geven en met de andere hand de huid strak houden. Op deze manier krijg je een hele mooie gladde huid. Lees meer op http://openscheermes.be