De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van goji bessen is een handje goji bessen per dag. Maar hoe kun je deze goji bessen precies eten? Dat lees je op deze pagina.

Er zijn namelijk vele verschillende manier om goji bessen te eten. Enkele van deze manieren lees je op de website http://www.goijbessenkopen.eu, maar in onderstaande tekst kun je ook kennis maken met enkele manieren om goji bessen te eten. Zo kun je goji bessen niet alleen uit de hand eten zoals je bijvoorbeeld doet bij rozijnen, maar kun je goji bessen ook verwerken in heerlijke gerechten. Welke gerechten dit precies zijn, lees je in onderstaande tekst.

heerlijke smoothiesTen eerste kun je een smoothie maken met goij bessen. Deze smoothie maak je niet alleen van goji bessen, maar van verschillende soorten fruit in combinatie met goji bessen. Met welke fruitsoorten je de goji bessen verwerkt in een smoothie kun je helemaal zelf bepalen. Zo kun je smoothies maken met aardbeien, maar ook met ananas, kiwi, appel en banaan. Op deze manier kun je gemakkelijk een smoothie maken met goji bessen en jouw favoriete fruit, voor een echt gezonde maaltijd. Daarnaast kun je goji bessen in de yoghurt doen, bijvoorbeeld bij het ontbijt. Zo kun je een bakje yoghurt maken met verschillende bessen en fruitsoorten, waaronder ook goji bessen. Een beetje muesli erbij en je hebt een volwaardig, gezond ontbijt. Dit kost bijna geen moeite, maar levert je wel direct veel energie en vitaminen op om de rest van de dag goed door te komen. Ook kun je goji bessen verwerken in andere soorten maaltijden, zoals salades en desserts. Zo zijn er op het internet verschillende recepten te vinden voor het verwerken van goji bessen in verschillende soorten gerechten, waardoor je jouw gerechten net een beetje gezonder maakt.

Tot slot kun je ook de goede voedingsstoffen van goji bessen binnenkrijgen door goji bessen sap te drinken. Dit is sap van de gezonde goji bes, die exact dezelfde goede eigenschappen bevat als de bes zelf. Heb je geen tijd om allerlei gerechten te maken met goji bessen maar wil je toch profiteren van de voordelen van deze bes? Dan is het drinken van goji bessen sap wellicht de goede oplossing voor jou.

Houd voor andere leuke tips onze blog Vakantiewoningcastricum.nl in de gaten!