De temperaturen beginnen weer te stijgen, in de avond blijft het langer licht. De barbecue is weer te voorschijn gehaald, muggen kaarsjes staan weer vrolijk te dansen op uw pas schoongemaakte tuinset. Tijdens het bespreken van de dag een lekker wijntje en kaasplankje erbij. In uw tuin hangen sprookjesachtige lampionnen die u tijdens het schemeren ook graag wilt blijven bewonderen.

Dit is een goede reden van u, om op jacht te gaan naar mooie lampion lichtjes! Door in de avond de lampionnen te verlichten, geven deze naast een sprookjesachtige ook een hele romantische sfeer. Lampionnen en lampen zijn de perfecte combinatie om nog lekker lang van een zwoele avond te genieten.

Geeft u een feestje en zoekt u nog feestverlichting? Dan zijn lampionnen die licht geven een beeldschone aanvulling als decoratie. Door ze aan takken van mooie bomen of onder een veranda aan haakjes te hangen, tovert u de locatie om in een decor, die zo uit een sprookje zou kunnen komen.

Welke lamp in welke lampion?

Hebt u nog geen idee welke lamp u in uw lampion wilt? Er zijn diverse maten van lampjes, maar ook van lampionnen. Niet elke lamp past in een lampion

Lampionnen met LED verlichting

Alle verlichting is LED verlichting. Er is hier voor gekozen omdat LED verlichting een lange levensduur hebben en ze hebben een minimaal stroom verbruik. Omdat deze zo’n lange levensduur hebben zijn ze zeer geschikt als feestverlichting voor de lampionnen en zijn ze meerdere keren bruikbaar. Alle LED lampjes die aangeboden worden zijn weerbestendig en waterdicht. U kunt ze ook gebruiken om bijvoorbeeld de vijver of (zwem)bad te verlichten.

Het enige wat u zelf even moet doen, is kijken welke maten uw lampionnen hebben in de tuin. Zodra u het juiste LED lampje bij de lampion heeft gevonden, kunt het aan het handige haakje hangen dat aan de binnenkant van de lampion is bevestigd.