Honeycomb bollen en chinese lampionnen zijn ideaal voor het versieren van uw speciale evenementen, zoals feesten, babyshowers, bruiloften en verjaardagen. Ze worden gemaakt van hoge kwaliteit vloeipapier en worden vaak opgehangen of neergelegd als decoratie.

Honeycomb ballen

Honeycomb ballen zijn beschikbaar op vele maten en kleuren, waardoor u voor ieder type evenement bij ons kunt slagen. De honeycombs kunnen worden opgehangen aan het plafond, bevestigd aan de wanden of gebruikt worden als centrepiece op tafel. Gebruik een combinatie van verschillende kleuren en maten om een gelaagd effect te creëren in uw ruimte. Ze geven een feestelijke sfeer aan de te decoreren ruimte en zijn goed te combineren met andere hangende versiering om een verbluffend effect te creëren.

Honingraat papier decoraties zijn een goede en goedkope manier om uw partij of evenement te kleuren. Klik hier om onze verschillende soorten honeycomb bollen te bekijken in onze webshop Ook kunt u met de honeycomb ballen heel goed zelf creatief aan de slag, hieronder vindt u enkele leuke en eenvoudige decoratie ideeën.

Chinese lampionnen

Chinese papieren lampionnen werden vooral gebruikt als lampen in het oude China. Een verscheidenheid aan ambachten kwamen te pas bij het vervaardigen ervan, Chinese schilderkunst, papier snijden, papier prikken en naaien, en verschillende soorten materialen, bamboe, hout, stro, en metaal werden gebruikt bij het maken van Chinese lampen. Papier en zijde waren de belangrijkste materialen. Oorspronkelijk gebruikten monniken Chinese lantaarns op de twaalfde dag van de eerste maanmaand in hun verering van de Boeddha.

Tijdens de Oostelijke Han-Dynastie was de Boeddhistische keizer Liu Zhang aan de macht en hij beval de inwoners van het keizerlijk paleis en de inwoners om Boeddha net zo te aanbidden als de monniken dat deden. Later werd deze gewoonte langzamerhand een grote feestdag onder de gewone mensen. Tijdens de Tang-dynastie (618-907) maakten mensen lantaarns om hun vreedzame leven te vieren, de prachtige verlichting symboliseerde het het welvarende, sterke en machtige land.

Vanaf toen werden de Chinese lampen populair in het land. Eerst gebruikt als verlichting, voor de introductie van gas en later elektriciteit, nu worden de Chinese lampen louter gebruikt als decoratie, en in China tijdens het jaarlijkse Lampion Festival.

Lampionnen in pasteltinten zijn perfect voor bijvoorbeeld babyshowers of peuterverjaardagen. U kunt de lampionnen op uw volgende evenement gebruiken om de locatie op een gemakkelijke en aantrekkelijke manier te versieren.

Chinese lampen zijn dé laatste trend op het gebied van bruiloft decoratie. Als u op zoek bent naar unieke hangende decoratie ideeën, zoek dan niet verder.