Gekleurde lampionnen lijken te zweven in de lucht. Ze bieden een vrolijke en elegante manier om meer kleur toe te voegen of een zachtere atmosfeer te creëren tijdens bruiloften, baby-showers, verjaardagsfeestjes, of ieder andere feestelijke gelegenheid.

De gekleurde pompons kunnen worden opgehangen aan bomen, plafonds, kozijnen of armaturen. De pompons kunnen ook geplaatst worden rond kandelaars, couverts of als centrepiece gebruikt worden tijdens een etentje. De toepassingen zijn zeer veelzijdig.

Gekleurde pompons zijn verbazingwekkend elegant en voor veel verschillende soorten feesten de geschikte decoratie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Decorateurs gebruiken gekleurde pompons voor babyborrels, bruiloften, verjaardagen en sommige mensen gebruiken ze als permanente decoratie. Baby-blauw en roze gekleurde pompons kunnen worden gebruikt voor baby-showers, witte pompons en pompons in accentkleuren kunnen worden gebruikt voor bruiloft recepties. Maar daar stopt het plezier nog niet! Zwarte en oranje pompons kunnen worden gebruikt voor Halloween feestjes. Groene, witte en rode pompons zijn zeer geschikt als kerstversiering.

Pompons zijn een geweldige aanvulling op elk evenement. Gekleurde pompons zijn een simpele een prachtige manier om een vleugje kleur toe te voegen aan feesten en bruiloft recepties. Ze kunnen op verschillende hoogtes aan het plafond worden gehangen om een feestelijk effect te creëren boven de tafels, het buffet of de dansvloer. U hoeft de pompons alleen uit te vouwen en gemakkelijk tot de gewenste vorm te vormen.

De pompons worden per kleur verkocht maar het kan leuk zijn om met meerdere kleuren en maten een opvallend decoratief accent te creëren.