Actie centerparcsCenter Parcs is een relatief uitgebreide aanbieder van vakantiehuizen niet alleen in Nederland, maar ook in Frankrijk, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Bovendien staat Center Parcs bekend om zijn prachtige huisjes op de mooiste locaties. Dit is voor veel mensen dan ook een belangrijke reden om te gaan genieten van een vakantiehuisje van Center Parcs. Een andere reden is vaak omdat het zowel voor jong als voor oud geschikt is. Zo kun je met vrienden gaan, maar ook met het gezin.

Profiteren van vroegboekkorting

Een van de mogelijkheden om veel geld te besparen op een vakantie, is door deze vroeg te boeken. Zo kun je profiteren van zo gehete vroegboekkortingen. Bij Center Parcs kan er ook gebruik worden gemaakt van vroegboekkorting. Indien jij jouw verblijf op een van de parken van deze aanbieder op tijd boekt, kun je tot wel 20% korting ontvangen op je verblijf. Het is dus zeker de moeite waard om vroegtijdig te gaan kijken naar een leuke vakantie, en om deze te boeken.

55+ korting bij Center Parcs

Een andere mogelijkheid bij de parken van Center Parcs is om te profiteren van 55+ korting. Iedereen die 55 jaar of ouder is, ontvangt 20% korting op zijn of haar verblijf. Je kunt je dus wel voorstellen hoe eenvoudig je geld kunt besparen op een leuke vakantie bij Center Parcs. Indien je minstens met een kind jonger dan 13 jaar wilt gaan verblijven bij Center Parcs, dan kun je ook profiteren van 20% korting op je verblijf door middel van de familiekorting.

Overige kortingen

KortingDit zijn slechts een aantal voorbeelden van de vele mogelijkheden om korting te ontvangen op je verblijf bij een van de Center Parcs parken. Door eens op Actiecodevakantie2014.nl te kijken kun je zien welke mogelijkheden er nog meer zijn, en welke voorwaarden daar aan verbonden zitten. Zo kun je eenvoudig in een overzicht zien welke kortingen je kunt ontvangen, en of je hier voor in aanmerking komt. Door simpel weg op de bovenstaande pagina te kijken kun je dus relatief eenvoudig gaan profiteren van flinke en leuke kortingen.