ontdek_centerparcsEen vakantie in Nederland heeft een aantal grote voordelen. Zo ben je vaak niet erg ver van huis, maar kun je toch van een fijn vakantie gevoel genieten. Bovendien zijn de kosten voor een vakantie in Nederland vaak een stuk lager dan de kosten voor een vakantie naar het buitenland. Al met al zijn er diverse redenen waarom mensen kiezen voor een vakantie in Nederland. Om deze vakantie zo aantrekkelijk mogelijk te maken zijn er relatief veel vakantiehuizen van Center Parcs te vinden.

De Eemhof

Wil jij gaan genieten van de rust en de prachtige omgeving van Flevoland? Dan is het mogelijk om een vakantiehuis te boeken op het park van Center Parcs genaamd de Eemhof. Dit park is gelegen in Zeewolde en beschikt over diverse leuke exta’s. Hierbij kun je denken aan het bekende subtropische zwemparadijs. Ook beschikt het over diverse restaurants waar je kunt gaan genieten van een lekker diner. Het is zo gek niet te bedenken of je kunt het wel beleven op dit park.

Het Heijderbos

Ga je liever de andere kant op in Nederland? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor het boeken van een huisje bij het park genaamd Het Heijderbos. Dit park is gelegen in Limburg en beschikt over vele mogelijkheden voor leuke activiteiten. Niet alleen in Heijen zelf, waar het park gelegen is, maar ook in de omgeving zijn vele leuke activiteiten te vinden die zowel voor jong als oud uitgevoerd kunnen worden.

Overige parken

Dit zijn slechts twee voorbeelden van de populaire parken van Center Parcs in Nederland. Er zijn uiteraard nog veel meer parken te vinden waar je zou kunnen verblijven tijdens de vakantie. Door eens een kijkje op de pagina te nemen kun je precies zien welke parken er allemaal zijn, en waar deze zich bevinden. Het is daarbij ook zeker de moeite waard om eens een kijkje op Actiecodevakantie2014.nl te nemen. Hier kun je namelijk een overzicht vinden met de vele kortingen waar je van zou kunnen profiteren indien je bij Center Parcs verblijft. Relatief handig, en je kunt er ook nog eens veel geld mee besparen.