een Cyber verzekeringen voor je ondernemingDe online wereld brengt voor ondernemers veel nieuwe kansen met zich mee. Zo kunnen ondernemers door de opkomst van het internet niet alleen offline hun diensten aanprijzen, maar kunnen zij nu ook online hun producten verkopen.

Het aantal webshops in Nederland is dan ook nog altijd stijgende: er zijn steeds meer ondernemers die de toegevoegde waarde van deze vorm van verkoop erkennen. Toch gebeuren er niet alleen positieve dingen op het internet.

Voor meer info over het verzekeren van je quad, zie: http://www.akno.nl/quad-verzekeren/

Door de opkomst van het internet is namelijk niet alleen het aantal online ondernemers gestegen, maar zijn er ook meer criminelen die de online wereld hebben ontdekt. Dit uit zich in een toenemende cybercriminaliteit, waar niet alleen consumenten maar ook zeker ondernemers de dupe van kunnen zijn.

Ddos Aanvallen en een verzekering

Cybercriminaliteit is bijvoorbeeld het uitvoeren van DDoS aanvallen op een website, het hacken van een website of het stelen van gegevens uit databases. Bijna iedere online ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met een bepaalde vorm van cybercriminaliteit, dus het is belangrijk dat er stappen ondernomen worden om de risico’s te dekken.

Je verzekert je ook tegen andere vormen van schade, dus waarom zou je je niet verzekeren voor eventuele digitale schade die je op kan lopen als ondernemer?

Precies om deze reden is de cyberverzekering en de cyberpolis geïntroduceerd. De cyberpolis is een polis die de verzekerde een vergoeding uitkeert bij geleden schade door onder andere aanvallen van cybercriminelen.

Is jouw website bijvoorbeeld 24 uur uit de lucht geweest omdat deze werd aangevallen door kwaadwilligen op het internet? Dan keert de cyberpolis de schade die je hierdoor hebt geleden voor een groot deel uit.

Hackers en misgelopen omzet

Ben je klanten of orders misgelopen omdat hackers bezig waren jouw website plat te leggen? Dan krijg je ook deze schade vergoed door de cyberpolis.

Daarnaast kun je ook geld vergoed krijgen met de cyberpolis als de beheerder van je website per ongeluk een belangrijk bestand heeft gewist of als er een fout ontstaat in het computersysteem van je bedrijf.

Op deze manier ben je met de cyberpolis niet alleen beschermd tegen eventuele schade offline, maar loop je ook online minder risico. Zo worden al je zorgen uit handen genomen en kun je je helemaal concentreren op je onderneming.

Voor meer info over dergelijke verzekeringen kun je het beste even op de website van Akno bekijken. Dit is een verzekeringswebsite met vele informatie over dit onderwerp.