De ANWB biedt vele soorten verzekeringen aan, maar is voornamelijk bekend door haar pechhulp. Toch doet de verzekeraar meer als het bovengenoemde, namelijk van alles op het gebied van vakantie, mobiliteit en vrije tijd. Tevens levert ze een bijdrage aan een duurzame ontwikkeling van onze samenleving. De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond is een vereniging welke haar activiteiten uitbesteedt heeft aan de ANWB B.V. Op een efficiënte en duurzame manier neemt zij haar taken waar.

Autoverzekering

De ANWB autoverzekering heeft een scherpe premie en nu tijdelijk extra aantrekkelijk. Sluit u online uw nieuwe autoverzekering af met een WA+ of All Risk dekking, dan ontvangt u nu 15 procent korting op uw premie. Maar vergelijk de autoverzekering van de ANWB eerst met alle andere verzekeraars, zodat u zeker weet dat u een goede en betaalbare autoverzekering afsluit. Klik hiervoor een vergelijking en maak ook een berekening voor uw auto.

Naast deze scherpe premie van de ANWB kunt u ook rekenen op een uitstekende service. Dag en nacht alle dagen in de week kunt u rekenen op de hulp van de alarmcentrale bij schade. Tevens is er een schadehulp die u ter plekke van dienst kunt zijn en eventuele noodreparaties kan uitvoeren. Mocht dit niet lukken dan ontvangt u kosteloos vervangend vervoer. De haal en brengservice zorgt ervoor dat u hier helemaal geen omkijken meer naar heeft.

Onderscheidingen

De ANWB staat voor kwaliteit en dit is ook bewezen door de diverse onderscheidingen die de verzekeraar behaalt heeft. De verzekeraar is in het jaar 2012 uitgeroepen tot de meest klantvriendelijkste verzekeraar van Nederland. Tevens een keurmerk heldere polisvoorwaarden, een 5 sterren beoordeling op het onderdeel kwaliteit en beste online aanbieder autoverzekeringen zijn aan de gewonnen prijzen toegevoegd. U bent bij de ANWB dan ook zeker van een kwalitatieve autoverzekering.